D-serie wiellader: uitstekende laadprestaties met ongekend comfort

De nieuwe modellen van de D-serie die New Holland vandaag introduceert: de W110D, W130D en W170D zijn ontworpen voor de vereisten van grootschalige landbouwbedrijven en loonbedrijven, composteer- en biogasbedrijven, voor wie sterke laadprestaties van essentieel belang zijn. Ze zijn uitermate geschikt voor taken zoals de herbewerking van wortelgewassen, compost, stalmest, graan, houtsnippers en ander bulkmateriaal. 

De D-serie wielladers zijn ontworpen met het oog op hoge prestaties. Ze houden veldhakselaars met de hoogste opbrengsten bij en hebben genoeg tractie om in diepe modder of op steile hellingen van silagekuilen te werken. Bovendien zijn ze onder alle omstandigheden efficiënt: deze modellen zijn ontworpen met machines als uitgangspunt die hun kracht, prestaties en betrouwbaarheid in de meest hardvochtige omgevingen hebben bewezen. 

De W170D is uitgerust met een 45 km/u Ecoshift 5-traps Powershift-transmissie met koppelomvormer, terwijl de andere twee modellen zijn voorzien van een 38 km/u 4-traps Powershift-transmissie met een keuze uit een automatische of handgeschakelde versnellingsbak.

De krachtige laadprestaties zijn afkomstig van het lastdetecterende hydraulische systeem met gesloten center en de machtige giek met Z-balk gemaakt van 45 mm dik plaatstaal. Het grootste model is ook uitgerust met tandempompen voor een grotere capaciteit. De hoogefficiënte hydraulische pompen leveren het benodigde debiet op aanvraag, en bieden op die manier extra vermogen afgestemd op behoefte, voor snel heffen/dalen van de giek of afkoppelen van werktuigen, bijvoorbeeld.

Dankzij de keuze uit standaard of verreikende giek kunnen klanten de machine afstemmen op hun prioriteiten. De standaardgiek is ideaal voor werkzaamheden met silagevorken, graanschuivers en heavy-duty bakken tijdens veeleisende landbouw- en composteertoepassingen. De verreikende giek vergroot de storthoogte met 400 mm en is daarom de beste keuze voor herbewerkingstaken, zoals intensief beheer van de graanopslag, composteren, voertuigbelading en magazijnwerkzaamheden.

De D-serie wielladers worden aangedreven door 4,5 l- en 6,7 l-motoren en zijn uitgerust met de New Holland EcoBlue HI-eSCR-emissietechnologie om te voldoen aan de normen van Fase 4/Tier 4B. Beide zijn ontworpen in samenwerking met FPT Industrial. De nieuwste EcoBlue HI-eSCR-technologie vertrouwt op een nieuw ontwikkelde elektronische regeleenheid die de motor en de uitstoot van de HI-eSCR nauwkeurig beheert volgens belasting, emissies en nabehandeling van de motor. Een speciaal gesloten-lussysteem bewaakt constant de NOx-niveaus in de uitlaatgassen, zodat het HI-eSCR-systeem de stroom AdBlue nauwkeurig kan afstemmen op de vereisten, om een NOx-conversie te behalen van ruim 95%, terwijl het AdBlue-verbruik tot een minimum wordt beperkt. 

De nieuwe generatie cabine biedt toonaangevend zicht rondom, comfort en veiligheid. De gebogen, eendelige voorruit biedt helder en onbelemmerd zicht over de laderarm en uitstekend zicht over de voorkant met geheven giek. De ergonomische indeling van de bedieningen, met volledig verstelbare armleuning, in de stoel gemonteerde joystickbediening en zijconsole, plaatst alle functies binnen handbereik. Uitstekende ventilatie en cabinefiltering, met een keuze uit CAT2 HVAC en CAT3 actieve koolstoffilters, bieden een comfortabele en veilige omgeving. 

 

W110D

W130D

W170D

Motorvermogen (kW/pk)

106/144

128/174

145/197

Bedrijfsgewicht Z-balk/LR (kg)

11098/11192

12853/12983

14767/14904

KantelbelastingZ-balk/LR (kg)

8229/7153

10030/8626

11741/10019

 

D-serie wiellader: uitstekende laadprestaties met ongekend comfort
D-serie wiellader: uitstekende laadprestaties met ongekend comfort De nieuwe modellen van de D-serie die New Hollan...
lees verder »
Slecoma maakt werk van Constructie machines!
Om de nieuwe producten van New Holland Agriculture aan de pers voor te stellen, werd er een kick-off meeting gehouden...
lees verder »
Maak kennis met de Slecoma webshop
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is er een instructievideo voor de Slecoma webshop gemaakt. Nog geen kennis ...
lees verder »
New Holland onderdelen en tekeningen nu online bij Slecoma
Bekijk en bestel waar u maar wilt de gewenste onderdelen van New Holland. Heeft u uw eigen tractor of machine nog nie...
lees verder »
Bouwmachines testte de New Holland W170C.
De "BouwMachines" Multitest 2012 testte de New Holland W170C. Open het artikel en bekijk de resultaten.
lees verder »
MEER INFORMATIE?
Neem contact op met:

Martijn van den Hanenberg
Verkoopadviseur

20130301_125233

Tel: (0492) 32 67 67 (3)
Mobiel: (06) 51 20 61 26
E-mail: verkoop@slecoma.nl

Stuur een e-mail
MEER INFORMATIE?
Neem contact op met:

Ruud van den Berk
Verkoopadviseur

Schermafbeelding 2018-01-16 Om 20.42.08

Tel: (0492) 32 67 67 (3)
Mobiel: (06) 23 31 02 97
E-mail: verkoop@slecoma.nl

Stuur een e-mail